Αντιπρόεδρος Τουρκίας: Οι γεωτρήσεις μας στη Μεσόγειο θα συνεχιστούν με αποφασιστικότητα

yavuz_turkey_drilling_ship

«Η Τουρκία θα προωθήσει τα δικαιώματά της με σταθερότητα και χωρίς να δείχνει δισταγμό θα προστατέψει τα δικαιώματα των Τουρκοκυπρίων» είπε την Κυριακή ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης Φουάτ Οκτάι
Ενώ η προσπάθεια για επανέναρξη των συνομιλιών για επίλυση του Κυπριακού, αναθερμαίνονται μετά τη συνάντηση Αναστασιάδη - Ακιντζί την περασμένη Παρασκευή, η Τουρκία συντηρεί την ένταση τόσο με την παρουσία των γεωτρητικών πλοίων Φατίχ και Γιαβούζ, όσο και με δηλώσεις αξιωματούχων της. 

Ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης Φουάτ Οκτάι σε νέες δηλώσεις του σήμερα ανέφερε πως οι γεωτρήσεις στη Κυπριακή ΑΟΖ θα συνεχιστούν με αποφασιστικότητα. Σύμφωνα με το πρακτορείο Anadolu ο Οκτάι είπε πως «η Τουρκία θα προωθήσει τα δικαιώματά της με σταθερότητα και χωρίς να δείχνει δισταγμό θα προστατέψει τα δικαιώματα των Τουρκοκυπρίων».


«Οι γεωτρήσεις μας στη Μεσόγειο θα συνεχιστούν με αποφασιστικότητα», τόνισε στις δηλώσεις που έκανε την Κυριακή ο Φουάτ Οκτάι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις