Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019

Δημοσκόπηση για τις εθνικές εκλογές - Δείτε τη διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ



Προβάδισμα εννέα ποσοστιαίων μονάδων δίνει στη Νέα Δημοκρατία δημοσκόπηση της Pulse για τον ΣΚΑΙ. Η έρευνα της Pulse RC πραγματοποιήθηκε πανελλαδικά το διάστημα 30 Μαΐου-1 Ιουνίου 2019 με δείγμα 1.358 ενηλίκων με δικαίωμα ψήφου.


Συγκεκριμένα, στην πρόθεση ψήφου με αναγωγή επί των εγκύρων η εκτίμηση είναι ότι η ΝΔ λαμβάνει από 31,5% έως 36,5%, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει ποσοστό από 22,5% έως 27,5%. Ακολουθούν το Κίνημα Αλλαγής με ποσοστό από 6,5% έως 9,5%, το ΚΚΕ με 4,5% έως 6,5%, η Χρυσή Αυγή με 4% έως 6% και η Ελληνική Λύση με 3% έως 5%.




Η Μέρα25 του Γιάνη Βαρουφάκη λαμβάνει από 2% έως 4%, η Πλεύση Ελευθερίας από 1% έως 2%, το Ποτάμι από 1% έως 2%, η Ένωση Κεντρώων από 1% έως 2%. Η εκτίμηση για το Άλλο Κόμμα κυμαίνεται από 3% έως 6%. Μεγάλο είναι το ποσοστό των αναποφάσιστωνπου φτάνει το 6,5%.

Στην παράσταση νίκης, η ΝΔ βρίσκεται μπροστά με 69%, ενώ η εκτίμηση για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι 20%. Άλλο Κόμμα απαντά το 3%, ενώ το 8% δήλωσε ότι δεν γνωρίζει/δεν απαντά.

ADVERTISING


Στην καταλληλότητα για την πρωθυπουργία ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης προηγείται του Αλέξη Τσίπρα κατά 10 μονάδες. Συγκεκριμένα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης συγκεντρώνει 37%, ενώ ο Αλέξης Τσίπρας 27%. Το 31% απάντησε «Κανένας από τους δύο».













Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!