Σάββατο 1 Ιουνίου 2019

Αλλάζουν οι ημερομηνίες καταβολής των συντάξεων - Πότε θα πληρώνονται από εδώ και στο εξής κύριες και επικουρικές



Αλλάζει η ημερομηνία καταβολής των κύριων συντάξεων του ΕΦΚΑ και οι νέες ημερομηνίες θα εφαρμοστούν με την καταβολή των συντάξεων Ιουλίου.




Συγκεκριμένα, στους συνταξιούχους πρώην μισθωτούς θα καταβάλλονται την προτελευταία εργάσιμη ημέρα του προηγούμενου μήνα.






Στους συνταξιούχους πρώην μη μισθωτούς θα καταβάλλονται την τέταρτη πριν το τέλος εργάσιμη ημέρα του προηγούμενου μήνα».

Οι επικουρικές θα συνεχίσουν να καταβάλλονται όπως και σήμερα τη δεύτερη εργάσιμη του μήνα.



Αναλυτικότερα οι συντάξεις Ιουλίου θα καταβληθούν στις 25 Ιουνίου για τους μη μισθωτούς, ΟΑΕΕ και ΟΓΑ και στις 27 Ιουνίου για τους μισθωτούς.


Οι επικουρικές θα καταβληθούν 2 Ιουλίου.

Πηγή: enikonomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!