Προσλήψεις 400 ατόμων στον ΟΑΣΘ (ΦΕΚ)



∆ηµοσιεύτηκε στην Εφηµερίδα της Κυβερνήσεως ο νόµος 4599/2019, µε τον οποίο ανοίγει ο δρόµος για προσλήψεις οδηγών µε σύµβαση ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου στον Οργανισµό Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης. Συνολικά στον ΟΑΣΘ, σύµφωνα µε όσα έχει δηλώσει ο διευθύνων σύµβουλος του οργανισµού, Σάββας Παναγιωτίδης, θα γίνουν 400 προσλήψεις οδηγών.

Από αυτούς οι 150 θα είναι διετούς διάρκειας και οι υπόλοιπες 250 αορίστου χρόνου. Μέσω της διαδικασίας που ορίζει ο νόµος 4599/2019 θα γίνει η πρόσληψη των 150 οδηγών. Οι υπόλοιποι 250 θα προσληφθούν µέσω του ΑΣΕΠ. Για τους 150, η διαδικασία που προβλέπει ο νόµος σχετικά µε την προκήρυξη που θα εκδοθεί είναι η εξής:

Προκήρυξη




Η προκήρυξη εκδίδεται από τον υπουργό Υποδοµών και Μεταφορών κατόπιν εισήγησης του οικείου φορέα, ύστερα από έγκριση του Ανωτάτου Συµβουλίου Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ), η οποία χορηγείται εντός 15 ηµερών.

Σε περίπτωση παρέλευσης άπρακτης της παραπάνω προθεσµίας, θεωρείται ότι χορηγήθηκε η έγκριση. Στην προκήρυξη θα αναφέρονται αναλυτικά: ο συνολικός αριθµός των οδηγών που θα προσληφθούν και τα απαιτούµενα προσόντα και δικαιολογητικά. Σύµφωνα µε τις προθεσµίες και το χρονοδιάγραµµα, η προκήρυξη αναµένεται να δει το φως της δηµοσιότητας στις αρχές Απριλίου.

Παράλληλα τρέχουν µε γοργό ρυθµό οι διαδικασίες για την προκήρυξη διαγωνισµού µέσω ΑΣΕΠ που θα αφορά την πρόσληψη 250 ατόµων, οδηγών αλλά και κάποιων τεχνιτών. Στόχος της διοίκησης του οργανισµού είναι να καλυφθούν τα κενά που υπάρχουν σε προσωπικό, έτσι ώστε να βελτιωθούν οι παρεχόµενες υπηρεσίες.

ΦΕΚ

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις