Καμμένος τουιτάρει Σόρος και σχολιάζει ανασχηματισμό: Βουλευτές leasing πήραν καρέκλα έναντι τυφλής ψήφου

kammenos_soros_anasximatismos

«Ταμείο για τους βουλευτές-leasing η υπουργκή καρέκλα έναντι τυφλής ψήφου» και συνδύασε την ανάρτησή του με μια φωτογραφία από τη συνάντηση Σόρος-Ζάεφ στο Νταβός στις 24 Ιανουαρίου
Ισως ο πρώτος που σχολίασε τον ανασχηματισμό της 15ης Φεβρουαρίου ήταν ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος.

Αναφερόμενος στα πρώην στελέχη των Ανεξαρτητων Ελληνων που υπερψήφισαν τη Συμφωνία των Πρεσπών και έτσι διατήρησαν τις υπουργικές καρέκλες, δηλαδή την υπουργό Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Βαίλη Κόκκαλη, τον υφυπουργό Εξωτερικών Τέρενς Σπένσερ Νικόλαο Κουίκ, και την υφυπουργό Εσωτερικών Μαρίνα Χρυσοβελώνη, ο Πάνος Καμμένος εξαπέλυσε ευθεία βολή και κατηγορία περί συναλλαγής και εξαγοράς.


«Ταμείο για τους βουλευτές-leasing η υπουργκή καρέκλα έναντι τυφλής ψήφου. Συγχαρητήρια η συναλλαγή σας ήταν επιτυχής...» σχολίασε ο Πανος Καμμένος και συνδύασε την αάρτησή του με μια φωτογραφία από τη συνάντηση που είχε στις 24 Ιανουαρίου 2019 στο Νταβός της Ελβετίας ο αμφιλεγόμενος μεγαλοεπενδυτής Τζορτζ Σόρος με τον πρωθυπουργό των Σκοπίων Ζόραν Ζάεφ.
Ταμείο για τους βουλευτές-leasing η υπουργική καρέκλα έναντι τυφλής ψήφου. Συγχαρητήρια η συναλλαγή σας ήταν επιτυχής.......
60 people are talking about this

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις