Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2019

Θεσσαλονίκη: Καταυλισμός Πακιστανών στο κέντρο της πόλης

thesniki-prosyfges-tria

«Πολλά τα ερωτήματα, κοινοβουλευτικά ή μη», γράφει σε ανάρτησή του για το θέμα ο πρώην υπουργός Νίκος Παρασκευόπουλος
Ένας ολόκληρος καταυλισμός ανθρώπων που έφυγαν από τις πατρίδες τους αναζητώντας μια καλύτερη ζωή στην Ευρώπη, έχει στηθεί στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Πακιστανοί, μεγάλοι άνθρωποι αλλά και μικρά παιδιά, έστησαν πρόχειρες σκηνές μέσα στα λασπόνερα και έφτιαξαν έναν μικρό καταυλισμό, όπου κυριαρχεί η εξαθλίωση και οι απερίγραπτες συνθήκες διαβίωσης. 






Το ζήτημα επισημαίνει και ο πρώην υπουργός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παρασκευόπουλος, αναζητώντας μάλιστα απαντήσεις στα ερωτήματα που προκύπτουν, «κοινοβουλευτικά ή μη», όπως γράφει χαρακτηριστικά. 


Η ανάρτησή του στο προφίλ του στο Facebook: «Καταυλισμός Πακιστανών, Θεσσαλονίκη, 50 μέτρα από πολυτελές συγκρότημα γραφείων, κοντά στα Δικαστήρια και στον σιδηροδρομικό σταθμό. Πολλά τα ερωτήματα, κοινοβουλευτικά ή μη. Πρέπει να καταλάβουμε, να παρέμβουμε. Εν τω μεταξύ, προσέξτε στην πρώτη φωτογραφία την μπλε σκηνή στην μέση και λίγο αριστερά, το χεράκι και το σώμα που διακρίνονται κάπως να ξεπροβάλλουν κάτω από το μπλε πανί, δεν είναι παιδάκι, αλλά κούκλα. Το παιδάκι θα είναι κάπου πιο μέσα…».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!