Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2019

Μήνυμα Μπουτάρη σε Θεσσαλονικείς: Θα μου λείψετε, αλλά όλα τα πράγματα έχουν ένα τέλος

βοθ76

Ο Γιάννης Μπουτάρης μέτρησε αντίστροφα για την έλευση του νέου χρόνου στους Θεσσαλονικείς, που είχαν κατακλύσει την πλατεία Αριστοτέλους για να υποδεχτούν το 2019 
Με ιδιαίτερα συγκινητικά λόγια απευθύνθηκε στους Θεσσαλονικείς ο δήμαρχοςΓιάννης Μπουτάρης, κατά τη διάρκεια ομιλίας του για τη νέα χρονιά, στην πλατεία Αριστοτέλους.

«Είναι η τελευταία χρονιά που σαν δήμαρχος αυτής της πόλης υποδέχομαι τον καινούριο χρόνο μαζί σας. Θα μου λείψετε, αλλά όλα τα πράγματα έχουν ένα τέλος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μπουτάρης, ο οποίος δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος ύστερα από δύο θητείες


Ο Γιάννης Μπουτάρης μέτρησε αντίστροφα για την έλευση του νέου χρόνου στους Θεσσαλονικείς, που είχαν κατακλύσει την πλατεία Αριστοτέλους για να υποδεχτούν το 2019 και αμέσως μετά χιλιάδες πυροτεχνήματα που ρίχτηκαν από την πλευρά της θάλασσας πρόσφεραν ένα μοναδικό θέαμα στο νυχτερινό ουρανό.

Ο δήμαρχος ευχήθηκε «καλή χρονιά» και έκανε αναφορά στην αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου, αντιδημάρχους και δημοτικούς συμβούλους που είχαν ανέβει μαζί του στην εξέδρα.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!