Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019

Στις 5 Φεβρουαρίου η συνάντηση Τσίπρα - Ερντογάν στην Κωνσταντινούπολη

TSIPRAS_ERNTOGAN_AFTODIOIKISI

Τον Έλληνα πρωθυπουργό είχε προσκαλέσει ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ
Για τις 5 Φεβρουαρίου «κλείδωσε» η επίσκεψη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην Κωνσταντινούπολη, σύμφωνα με πληροφορίες από κυβερνητικές πηγές.

Υπενθυμίζεται πως τον Αλέξη Τσίπρα είχε προσκαλέσει ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στο περιθώριο της Συνόδου του ΟΗΕ που είχε πραγματοποιηθεί στα τέλη Σεπτεμβρίου στη Νέα Υόρκη.


Πριν από λίγες ημέρες και ο εκπρόσωπος της προεδρίας της Τουρκίας, Ιμπραήμ Καλίν, είχε επιβεβαιώσει το ταξίδι Τσίπρα στην Κωνσταντινούπολη, τονίζοντας πως θα γινόταν στις αρχές Φεβρουαρίου.

Ο Έλληνας Πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, εκτός από τις συνομιλίες που θα έχει με τον Τούρκο πρόεδρο, αναμένεται να συναντηθεί στο Φανάρι και με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο.
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!