Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2018

Τούρκοι χάκερ χτύπησαν την ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Καταναλωτή

tourkoi_xakers_ggkatanalwti1

Λίγες ημέρες μετά την επίθεση στην ιστοσελίδα της ΕΡΤ, Τούρκοι χάκερ χτύπησαν τη ΓΓ Καταναλωτή – Ο ιστότοπος είναι απροσπέλαστος
Στόχος Τούρκων χάκερ έγινε η ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Καταναλωτή, που αυτή τη στιγμή είναι εντελώς απροσπέλαστος για το κοινό. 

Μετά την κυβερνοεπίθεση, η κεντρική σελίδα της Γενικής Γραμματείας είχε την εικόνα ενός τανκ και τη φράση «Μία νύχτα μπορούμε να έρθουμε», γραμμένη με κεφαλαία γράμματα και στα Τουρκικά, ενώ υπήρχαν και απειλές για νέα Καταστροφή της Σμύρνης. 


«Από εδώ, προειδοποιούμε αυτούς που συμπεριφέρονται εκτός ορίων και σας υπενθυμίζουμε ότι η ιστορία μπορεί να επαναληφθεί 7/09/1922», έγραψαν. 

Ανάλογο χτύπημα έγινε πριν λίγες ημέρες στην ιστοσελίδα της ΕΡΤ 






Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!