Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2018

Με ένα μεγάλο πάρτυ και χιλιάδες πυροτεχνήματα η Θεσσαλονίκη υποδέχεται το 2019!



Με ένα μεγάλο πάρτυ αποχαιρετά το 2018 ο δήμος Θεσσαλονίκης. Η αλλαγή της χρονιάς θα γίνει μουσικά, ενώ πυροτεχνήματα θα φωτίσουν τον ουρανό της πόλης.


Νεανικός αέρας και ξεσηκωτικά Vibes θα δημιουργήσουν το απόλυτο Party Time! Το πάρτι στην πλατεία Αριστοτέλους θα ξεκινήσει στις 20.30 με τον Σταύρο Μπαϊράμη και ένα ποπ χορευτικό ελληνικό πρόγραμμα.

Αμέσως μετά, στις 21.30 έρχεται ο Μύρωνας Στρατής, με ένα δυνατό μουσικό πρόγραμμα, για να ξεσηκώσει το κοινό μέχρι τελικής πτώσης. Μαζί του θα βρίσκεται η Ελισάβετ Σπανού για να μοιραστούν επί σκηνής αγαπημένα τραγούδια των ίδιων αλλά και αναπάντεχες διασκευές, που θα απογειώσουν το κέφι με τo εκρηκτικό τους live performance.

Τη βραδιά θα συνεχίσουν οι Θεσσαλονικείς ΜΠΛΕ, το πρωτότυπο μουσικό συγκρότημα που με τον ιδιαίτερο ήχο και τη μοναδική σκηνική παρουσία, στήνει εκρηκτικές συναυλίες. Επτά albums και ένα διπλό best off, με πολλά από τα τραγούδια τους να είναι πλέον διαχρονικά, τους έχουν καθιερώσει ως ένα από τα μακροβιότερα και πιο αγαπημένα συγκροτήματα της ελληνικής μουσικής σκηνής. Μαζί με τους ΜΠΛΕ θα εμφανιστεί, ως special guest, ο Ελληνο-Γάλλος Georges Perin, ένας soul – funk performer με πλούσιο βιογραφικό και δισκογραφία, που έχει ¨ανοίξει¨ συναυλίες ξένων καλλιτεχνών όπως James Brown, Nina Simone, Mick Taylor κ.α.

Θα ακολουθήσει σόου με πυροτεχνήματα. Το εντυπωσιακό υπερθέαμα θα ξεκινήσει ένα λεπτό πριν από την αλλαγή του χρόνου και η «βροχή» των πυροτεχνημάτων που θα φωτίσει τον ουρανό της Θεσσαλονίκης θα διαρκέσει 10 λεπτά . Η ρίψη των πυροτεχνημάτων θα γίνεται από θαλάσσης, με μέση συχνότητα εκτόξευσης 400 βολές το λεπτό, στο ύψος της Πλατείας Αριστοτέλους. Για το σκοπό αυτό, επίσης με δαπάνη του ΕΒΕΘ, θα χρησιμοποιηθεί φορτηγίδα, που θα αγκυροβολήσει στο Θερμαϊκό κόλπο, απέναντι από την πλατεία.

Περισσότερα από 4.000 πυροτεχνήματα θα εκτοξεύονται σε ύψος που θα φτάνει τα 200 μέτρα, με «άνοιγμα ομπρέλας» ως 160 μέτρων, φωτίζοντας μια τεράστια περιοχή, με στόχο να προσφέρουν ένα υπερθέαμα, που θα γίνει ορατό από πολλές περιοχές της πόλης και αναμένεται να προσελκύσει πλήθος κόσμου.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!