Συνελήφθη Σκοπιανός που “γκρέμισε” τις πυραμίδες στα σύνορα με την Ελλάδα



Ένας 36χρονος Σκοπιανός ομολόγησε πως ευθύνεται για την καταστροφή 105 συνοριακών πυραμίδων, στα σύνορα Ελλάδας – Σκοπίων στο ύψος των χωριών Μεσόκαμπος – Αχλάδα του δήμου Φλώρινας. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Εσωτερικών της γειτονικής χώρας, ο δράστης είναι κάτοικος του μικρού χωριού Germijan, που απέχει μόλις 3 χιλ απο τη μεθοριακή γραμμή με την Ελλάδα.




Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το περιστατικό συνέβη την Παρασκευή 23/11/2018 μεταξύ 14:00 – 20:00 και ο 36χρονος παραδέχθηκε την ενοχή του όταν κλήθηκε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα για κατάθεση. Δεν έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής, οι λόγοι που τον οδήγησαν να καταστρέψει τα συνοριακά ορόσημα σε μήκος 12 χλμ και εάν σχετίζεται με εθνικιστικές πεποιθήσεις και αντιλήψεις.

Ο δράστης φέρεται να προσέγγισε τα σύνορα μέσα από χωράφια της περιοχής με αγροτικό μηχάνημα, με το οποίο “εκθεμελίωσε” τις 105 πυραμίδες που οριοθετούν τη συνοριακή γραμμή μεταξύ Ελλάδας – Σκοπίων στη συγκεκριμένη περιοχή. Ο Εισαγγελέας Μοναστηρίου έχει ασκήσει δίωξη κατά του 36χρονου, ενώ έχουν ήδη ενημερωθεί και οι ελληνικές Αρχές.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις