Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018

Δημοσκόπηση Interview: Το 72% των Ελλήνων επιθυμεί αποχώρηση από τη Συμφωνία των Πρεσπών

92247c4f6d34040af85667648b0b4bd9_XL

Στο 9.6% η διαφορά ΝΔ- ΣΥΡΙΖΑ και 5κομματική βουλή - Οριακά κάτω από το όριο του 3% η Ένωση Κεντρώων - Στο 1,7% οι ΑΝΕΛ
To 72% των Ελλήνων επιθυμεί την αποχώρηση της Ελλάδας από τη Συμφωνία των Πρεσπών, μετά το δημοψήφισμα που έγινε στα Σκόπια.

Αυτό αποκαλύπτει πανελλαδική έρευνα που έγινε από την 1η έως τις 2 Οκτωβρίου, από την εταιρεία δημοσκοπήσεων Interview για λογαριασμό της Βεργίνα Τηλεόρασης.


Το 68% μάλιστα των ερωτηθέντων που συμμετείχαν στην έρευνα (1000 άτομα), δήλωσαν πως θα έπρεπε να γίνει δημοψήφισμα για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Στο 9.6% η διαφορά ΝΔ- ΣΥΡΙΖΑ και 5κομματική βουλή

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας που παρουσιάστηκαν κατ’ αποκλειστικότητα από τη Βεργίνα Τηλεόραση, η διαφορά μεταξύ ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στο 9.6%. Αναλυτικά, η ΝΔ έχει ποσοστό 30,9% και ο ΣΥΡΙΖΑ 21.3%.

Στην τρίτη θέση βρίσκεται η Χρυσή Αυγή με 7.2% και ακολουθούν με μικρές διαφορές το ΚΚΕ 6.6% και το ΚΙΝΑΛ 6.4%. 

Ιδιαίτερα συρρικνωμένες δυνάμεις καταγράφουν οι ΑΝΕΛ με 1.7% , η Ένωση Κεντρώων με 2.9% και το Ποτάμι με 1.8%. Το κόμμα «Ελληνική Λύση» του Κυριάκου Βελόπουλου , «λαμβάνει» 2.6% , ενώ «ΛΑΕ» και «Πλεύση Ελευθερίας» 2.1% και 1% αντίστοιχα. 

Τα μέχρι τώρα δημοσκοπικά αποτελέσματα δείχνουν πως θα έχουμε πεντακομματική Βουλή με την «Ένωση Κεντρώων» και την «Ελληνική Λύση» να διεκδικούν την είσοδό τους.




Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!