Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018

Απίθανη ατάκα του Μπακογιάννη στον Σπίρτζη: «Σε μένα αυτά, ρε γατάκι;»

bakogiannis

Επισκέφθηκαν τα συγχρηματοδοτούμενα έργα από την ΕΕ - Ο υπουργός Υποδομών για να πειράξει τον περιφερειάρχη Στερεάς για τον αυτοκινητόδρομο από Δομοκό προς Λαμία του θύμισε ότι πρέπει τηρήσει την υπόσχεσή του και να κεράσει καρπενησιώτικο τσίπουρo ή κρητική ρακή
Μία επική στιχομυθία on camera είχαν ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης με τον υπουργό Υποδομών Χρήστο Σπίρτζη, με τον οποίο επισκέφθηκαν από κοινού με στελέχη της Ε.Ε. τα συγχρηματοδοτούμενα από την Ευρωπαϊκή ένωση έργα της Στερεάς Ελλάδας.

Εκτός από την σιδηροδρομική γραμμή Αθήνας – Λιανοκλαδίου – Θεσσαλονίκης και την παράκαμψη Μακρακώμης η ανακοίνωση ότι προχωρά επιτέλους και το τμήμα του Ε65 από Δομοκό προς Λαμία προκάλεσε ευφορία.


Μάλιστα ο υπουργός για να πειράξει τον περιφερειάρχη Στερεάς του θύμισε ότι πρέπει τηρήσει την υπόσχεση του και να κεράσει είτε καρπενησιώτικο τσίπουρo, είτε κρητική ρακή, μια και το συγκεκριμένο τμήμα του αυτοκινητόδρομου θα προχωρήσει.

Ο Κώστας Μπακογιάννης χαμογελώντας του απάντησε: «Σε μένα αυτά ρε γατάκι;» προκαλώντας γέλιο σε όλους όσοι ήταν παρόντες...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!