Δημοσκόπηση Marc: Προβάδισμα ΝΔ με 10,9% έναντι του ΣΥΡΙΖΑ



Προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας με 29,9%, έναντι 19% του ΣΥΡΙΖΑ καταγράφεται σε δημοσκόπηση της Marc για το "Πρώτο Θέμα".

Πρόκειται για τη πρώτη μεγάλη δημοσκόπηση μετά την ολοκλήρωση του τρίτου προγράμματος δημοσιεύει το "Πρώτο Θέμα" την Κυριακή.

Αναλυτικά τα ευρήματα της δημοσκόπησης:

ΝΔ 29,9%

ΣΥΡΙΖΑ 19%

Χρυσή Αυγή 6,9%

Κίνημα Αλλαγής 6,4%

ΚΚΕ 6%

Ενωση Κεντρώων 2,5%

Ποτάμι 1,5%

ΑΝΕΛ 1,2%

Επίσης, το 78% όσων συμμετείχαν στη δημοσκόπηση θεωρούν ότι η κυβέρνηση έχει την ευθύνη για την τραγωδία με την φονική πυρκαγιά στο Μάτι, ενώ το 75% έχει θυμό και απογοήτευση από την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Το 82% θεωρεί ότι τα μνημόνια συνεχίζονται για την χώρα, παρά την ολοκλήρωση του 3ου προγράμματος, ενώ το 72% δεν πιστεύει στις εξαγγελίες Τσίπρα στη ΔΕΘ.

Τέλος, το 70% θέλει η Βουλή να ψηφίσει «όχι» στη συμφωνία των Πρεσπών.



Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις