Διπλωματική παρέμβαση της Αθήνας μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις Ζάεφ για τη Μακεδονία - Ανασκεύασε το σκοπιανό πρακτορείο



Άρον άρον μαζεύει τις δηλώσεις του ο πρωθυπουργός των Σκοπίων Ζόραν Ζάεφ μετά τις "φωτιές " που άναψε τόσο σε Ελλάδα όσο και σε Βουλγαρία, όταν, μιλώντας στο σκοπιανό πρακτορείο ΜΙΑ , είπε ότι "η μόνη Μακεδονία που υπάρχει στον κόσμο είναι η δική μας".


Το ΜΙΑ με νέο τηλεγράφημά του ανασκεύασε το επίμαχο σημείο των δηλώσεων Ζάεφ που προκάλεσαν σάλο τόσο στην Ελλάδα όσο και στη Βουλγαρία.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει ο ΑΝΤ1, ασκήθηκε πίεση από την ελληνική πλευρά που δυσαρεστήθηκε μετά τις δηλώσεις για τις οποίες ο Ζόραν Ζάεφ είπε ότι παρερμηνεύτηκαν.

Συγκεκριμένα ο Σκοπιανός πρωθυπουργός δήλωσε αρχικά στο ΜΙΑ: "Αντιλαμβάνομαι την ανησυχία της Διασποράς μας για την προσθήκη της "Βόρειας" στην ονομασία μας καθώς δεν είναι εύκολο να το δεχτούμε. Αλλά δεν υπάρχει άλλη Μακεδονία στον κόσμο εκτός από τη δική μας. Το βόρειο μέρος της Ελλάδας, είναι Ελλάδα, το δυτικό μέρος της Βουλγαρίας είναι Βουλγαρία. Αλλά αυτή είναι η δική μας Μακεδονία και δεν μπορεί να υπάρξει άλλη στον κόσμο".

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις