Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2018

Αυτό είναι το πρώτο βαγόνι του Μετρό της Θεσσαλονίκης - ΦΩΤΟ



Στο πρώτο βαγόνι του Μετρό της Θεσσαλονίκης θα έχουν την ευκαιρία να ξεναγηθούν από το ερχόμενο Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου οι επισκέπτες της 83ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.




Πρόκειται για βαγόνι νέας γενιάς του αυτόματου Μετρό Θεσσαλονίκης το οποίο ανοίγει τις πόρτες για τους επισκέπτες της Έκθεσης.

Πρόπερσι, στη ΔΕΘ είχε φιλοξενηθεί βαγόνι του Mετρό της Αθήνας, ενώ πέρσι είχε εκτεθεί βαγόνι του Mετρό της Κοπεγχάγης, που είναι ίδιου τύπου με της Θεσσαλονίκης.

Υπενθυμίζεται ότι συρμοί εκτιμάται πως θα έχουν παραδοθεί μέχρι το καλοκαίρι του 2019, ώστε στη συνέχεια να ξεκινήσει βάσει προγράμματος η δοκιμαστική λειτουργία του Mετρό.

Δείτε τις φωτογραφίες του Thestival.gr αλλά και τις φωτογραφίες που ανήρτησε ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό, Γιάννης Μυλόπουλος στο facebook:









Πηγή: thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!