Τσίπρας: Εκλογές τον Οκτώβριο του 2019 αλλά…



«Η βασική μου στρατηγική επιλογή είναι να πάμε σε εκλογές στο τέλος τη τετραετίας. Αυτό θα επιδιώξω και αυτό είναι το πιο πιθανό να συμβεί. Η χώρα πάει καλά, η οικονομία πάει καλά και χρειάζεται πολιτική σταθερότητα»: Με αυτό τον τρόπο ο πρωθυπουργός εξήγγειλε εκλογές… στην ώρα του, μιλώντας στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στην ΔΕΘ, ωστόσο, ολοκλήρωσε την σχετική του αναφορά διευκρινίζοντας ότι «από εκεί και πέρα βέβαια όλα θα εξαρτηθούν και από την πορεία των πραγμάτων τους επόμενους μήνες, όμως ο σχεδιασμός είναι αυτός και πιστεύω ότι μπορούμε να τον καταφέρουμε».

Εξήγησε ότι η πολιτική σταθερότητα είναι προϋπόθεση για να πάει καλύτερα η οικονομία και πως θέλει να είναι η πρώτη κυβέρνηση που ολοκληρώνει την 4ετία. Προσέθεσε ακόμη ότι οι ευρωκλογές θα δώσουν τη δυνατότητα να αποκατασταθεί και η πραγματικότητα που πολλές φορές παραμορφώνεται από τις δημοσκοπήσεις.

Σύμφωνα με τον Αλέξη Τσίπρα «οι ευρωπαϊκές εκλογές θα δώσουν την ευκαιρία να αποκατασταθεί η πραγματική εικόνα που παραμορφώνουν πολλές φορές τα ΜΜΕ και οι δημοσκοπήσεις»

«Ο ΣΥΡΙΖΑ θα κερδίσει τις εκλογές του Οκτωβρίου του 2019 γιατί κατάφερε να βγάλει τη χώρα από τα Μνημόνια αλλά κυρίως γιατί κατάφερε να κρατήσει τις ισορροπίες στην κοινωνία και έχει σχέδιο για το μέλλον. Το βασικό ερώτημα είναι αν θα πάμε μπροστά ή θα πάμε πίσω στη ρεμούλα και στα μνημόνια», κατέληξε.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις