Βάρβαρη κακοποίηση σκύλου από φαντάρους στην Κόνιτσα

Βίντεο-σοκ: Βάρβαρη κακοποίηση σκύλου από φαντάρους στην Κόνιτσα

Το θέμα διερευνάται από το ΓΕΣ, ώστε να αποδοθούν ευθύνες - Τις αυστηρότερες ποινές ζήτησε ο Καμμένος - Σάλος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Το γύρου του διαδικτύου κάνει από τα ξημερώματα της Κυριακής, ένα σοκαριστικό βίντεο που δείχνει φαντάρους να κακοποιούν και να πετάνε από γκρεμό έναν σκύλο. 


Το απίστευτο αυτό βίντεο έχει προκαλέσει την οργή και τον αποτροπιασμό πολλών χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, οι οποίοι ζητούν να αποδοθούν ευθύνες και να συλληφθούν οι δράστες.




Το βίντεο δείχνει δύο στρατιώτες του ελληνικού στρατού να αρπάζουν ένα σκυλάκι, να το εξοντώνουν με κάποιο τρόπο και στη συνέχεια να το πετούν σε έναν γκρεμό. Η σκηνή έχει γυριστεί με κινητό μάλλον μέσα σε στρατόπεδο. Παραμένει άγνωστος ο χρόνος που διαδραματίστηκε το γεγονός καθώς και ο τόπος. 
Το Γενικό Επιτελείο Στρατού, ανακοίνωσε, με αφορμή το βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα, ότι το θέμα διερευνάται αρμοδίως, ώστε να αποδοθούν άμεσα ευθύνες στους εμπλεκόμενους για τη βάναυση και καταδικαστέα αυτή πράξη.

Από την πλευρά του, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, ζήτησε από το Γενικό Επιτελείο Στρατού την άμεση, ενδελεχή και σε βάθος εξέταση του περιστατικού κακοποίησης ζώου σε στρατιωτικό χώρο, έτσι ώστε να αποδοθούν ευθύνες και να επιβληθούν οι αυστηρότερες προβλεπόμενες ποινές. 














Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις