Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

Το τερμάτισε ο "γκρίζος λύκος" Μπαχτσελί και σύμμαχος του Ερντογάν: Ο πάτος της θάλασσας είναι γεμάτος με τους παππούδες σας



Κάθε όριο θράσους και προκλητικότητας ξεπέρασε ο πρόεδρος του Εθνικιστικού MHPΝτεβλέτ Μπαχτσέλι , απαντώντας σε όσα δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας μετά τη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες.



Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματός του, ο ακροδεξιός σύμμαχος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αναφέρθηκε στους Έλληνες, λέγοντας μεταξύ άλλων πως «η θάλασσα έχει γεμίσει με τους παππούδες τους».


«Όλο ο κόσμος ξέρει ποιοι έριξαν σφαίρες εθνικής υπερηφάνειας και ο πάτος της θάλασσας είναι γεμάτος με τους παππούδες όσων εκστόμισαν κενά λόγια. Υπέστησαν τις συνέπειες όταν προσπάθησαν να κυκλώσουν την Τουρκία. Δεν είναι αστείο» ανέφερε χαρακτηριστικά

Ο εθνικιστής πολιτικός στη συνέχεια επιτέθηκε στον Έλληνα Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα λέγοντας πως «αυτό το άτομο στις Βρυξέλλες, χωρίς να κοκκινίσει είπε ότι η Τουρκία επιδιώκει θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο και αν το κάνει αυτό θα είναι σαν να πυροβολεί τα πόδια της»

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!