Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018

Έρχονται ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί και στη Θεσσαλονίκη



Να πιστοποιούνται ελεύθερα στην υφιστάμενη πλατφόρμα ηλεκτρονικών πλειστηριασμών όσοι συμβολαιογράφοι το επιθυμούν, ώστε «να μην καθίσταται αδύνατη η διενέργεια μετά από ενδεχόμενη λύση της αποχής» τους, αποφάσισαν τα μέλη του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείου Θεσσαλονίκης ( Σ.Σ.Ε.Θ), απόψε, σε έκτακτη γενική συνέλευση τους.




Η σημερινή γενική συνέλευση πραγματοποιήθηκε μετά από σχετικό αίτημα εβδομήντα δύο συμβολαιογράφων, μελών του συλλόγου. Η ψηφοφορία επί του αιτήματος συγκέντρωσε 119 ψήφους υπέρ, ενώ 74 καταψήφισαν.

Ωστόσο, η αποχή των συμβολαιογράφων συνεχίζεται, σύμφωνα με απόφαση προηγούμενης γενικής τους συνέλευσης, μέχρι τις 4 Μαρτίου.

Έξω από τα γραφεία του συμβολαιογραφικού συλλόγου, στην οδό Καλαποθάκη, για όση ώρα διήρκεσε η συνέλευση, πραγματοποιήθηκε παράσταση διαμαρτυρίας από τον «Συντονισμό Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης», τα μέλη του οποίου καλούσαν τους προσερχόμενους στη συνέλευση συμβολαιογράφους να καταψηφίσουν και φώναζαν συνθήματα κατά των πλειστηριασμών.



Πηγή: enikonomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!