Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018

Τέλος η ονομασία «Alexander the Great» και από το αεροδρόμιο των Σκοπίων

Τέλος η ονομασία «Alexander the Great» και από το αεροδρόμιο των Σκοπίων

Οι αλλαγές πραγματοποιούνται στο πλαίσιο των ανακοινώσεων του πρωθυπουργού Ζόραν Ζάεφ κατά την τελευταία του συνάντηση με τον Έλληνα ομόλογό του Αλέξη Τσίπρα, στο Νταβός

Μετά την αλλαγή των πινακίδων του κεντρικού αυτοκινητοδρόμου Α1 στα Σκόπια, που διασχίζει τη χώρα συνδέοντάς την με την Ελλάδα και Σερβία, και έως πρότινος έφερε την ονομασία «Αλέξανδρος ο Μακεδών» και πλέον σε «Φιλίας», ξεκίνησε το Σάββατο και η αντικατάσταση της μαρκίζας του τερματικού σταθμού «Alexander the Great» στο διεθνές αεροδρόμιο. 


Οι εργασίες πραγματοποιούνται με ευθύνη της εταιρείας TAV -τουρκικών συμφερόντων- που διαχειρίζεται το κυριότερο και μεγαλύτερο αεροδρόμιο των Σκοπίων. Οι αλλαγές πραγματοποιούνται στο πλαίσιο των ανακοινώσεων του πρωθυπουργού Ζόραν Ζάεφ κατά την τελευταία του συνάντηση με τον Έλληνα ομόλογό του Αλέξη Τσίπρα, στο Νταβός. Η νέα ονομασία του αεροδρομίου, που θα αναγράφεται και στην κεντρική μαρκίζα, είναι «Διεθνές Αεροδρόμιο Σκοπίων». 



Ήδη η ονομασία «Alexander the Great» αποτελεί παρελθόν και στην επίσημη ιστοσελίδα του αεροδρομίου.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!