Απίστευτο δυστύχημα στη Μόσχα: Λεωφορείο «εισέβαλε» στο μετρό - Πέντε νεκροί

Απίστευτο δυστύχημα στη Μόσχα: Λεωφορείο «εισέβαλε» στο μετρό - Πέντε νεκροί

15 άνθρωποι τραυματίστηκαν, δύο νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση - Η αστυνομία θεωρεί είτε ότι έσπασαν τα φρένα του οχήματος είτε ότι ένα άλλο αυτοκίνητο «μπλόκαρε» το δρόμο του λεωφορείου - Κρατείται ο οδηγός

Ένα απίστευτο δυστύχημα συνέβη ανήμερα Χριστούγεννα στη Μόσχα, όπου ένα λεωφορείο της αστικής συγκοινωνίας «εισέβαλε» στο μετρό της ρωσικής πρωτεύουσας! 


Ο τραγικός απολογισμός μέχρι στιγμής είναι πέντε νεκροί και 15 τραυματίες, όπως επιβεβαίωσε ο δήμαρχος της πόλης που έσπευσε στο σημείο του δυστυχήματος. Μεταξύ των νεκρών είναι τόσο πεζοί όσο και επιβάτες του λεωφορείου. Μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων σε ρωσικά ΜΜΕ ανέφεραν πως τουλάχιστον τρεις άνθρωποι παγιδεύτηκαν κάτω από τις ρόδες του λεωφορείου και χρειάστηκε να απεγκλωβιστούν από τις δυνάμεις της αστυνομίας.




Κάμερες ασφαλείας από το σημείο κατέγραψαν τη στιγμή που το λεωφορείο κατέβηκε τις σκάλες του μετρό, παρασύροντας όποιον βρέθηκε στο διάβα του. 
Το δυστύχημα συνέβη στη δυτική Μόσχα, στη λεωφόρο Κουτουζόφσκι στον σταθμό του μετρό «Slavyansky Bulvar», 

Σύμφωνα με την αστυνομία, το δυστύχημα οφείλεται είστε στο ότι έσπασαν τα φρένα του λεωφορείου, είτε σε άλλο όχημα που «μπλόκαρε» το λεωφορείο. 

Ο οδηγός του λεωφορείου κρατείται και ανακρίνεται από την αστυνομία.
 
 Η χθεσινή ημέρα, ήταν μια καθημερινή ημέρα εργασίας για την Ρωσία, που εορτάζει τα Χριστούγεννα, την 7η Ιανουαρίου.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις