Συνεχίζονται οι αφίξεις μεταναστών: 2.323 άτομα πέρασαν στην χώρα μας τον τελευταίο μήνα

Συνεχίζονται οι αφίξεις μεταναστών: 2.323 άτομα πέρασαν στην χώρα μας τον τελευταίο μήνα

Από τις 27 Νοεμβρίου μέχρι τις 27 Δεκεμβρίου καταγράφηκαν 1.175 αφίξεις στη Λέσβο, 304 στη Χίο, 11 στη Λέρο, 762 στη Σάμο και 31 στην Κω 

Στους 4.152 ανέρχονται οι πρόσφυγες και μετανάστες που μεταφέρθηκαν από τα νησιά στην υπόλοιπη Ελλάδα από τις 27 Νοεμβρίου μέχρι τις 27 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με στοιχεία του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής. Το ίδιο χρονικό διάστημα οι νέες αφίξεις στα νησιά ανήλθαν σε 2.323.


Συγκεκριμένα, από τη Λέσβο μεταφέρθηκαν 2.264 άτομα στην ενδοχώρα, ενώ σημειώθηκαν 1.175 αφίξεις, από τη Χίο μεταφέρθηκαν 907 πρόσφυγες και μετανάστες και υπήρξαν 304 αφίξεις, από τη Λέρο μεταφέρθηκαν 243 άτομα, ενώ οι αφίξεις ήταν μόλις έντεκα, από τη Σάμο 510 άτομα μεταφέρθηκαν στην ενδοχώρα και υπήρξαν 762 αφίξεις και τέλος από την Κω μεταφέρθηκαν 189 άτομα και έγιναν 31 νέες αφίξεις.


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις