Νέες εργασίες στην περιφερειακή Θεσσαλονίκης από τον Μάρτιο του 2018

Νέες εργασίες στην περιφερειακή Θεσσαλονίκης από τον Μάρτιο του 2018

Με την έγκριση νέου κονδυλίου, ύψους έξι εκατομμυρίων ευρώ, θα ξεκινήσουν, τον Μάρτιο του 2018, έργα συντήρησης της περιφερειακής οδού αλλά και του κεντρικού οδικού δικτύου της Κεντρικής Μακεδονίας.


Όπως ανέφερε στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, «Πρακτορείο 104,9 FM», ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Δικτύων Στάθης Αβραμίδης, μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου ολοκληρώνονται οι εργασίες οι οποίες ήταν προγραμματισμένες στην περιφερειακή και από τον ερχόμενο Μάρτιο, μετά την επιλογή του αναδόχου υλοποιούνται συμπληρωματικές εργασίες.

«Εγκρίθηκε, εκ νέου ένα κονδύλι ύψους έξι εκατομμυρίων ευρώ. Από τον Μάρτιο 2018 θα προχωρήσουμε σε νέα απαραίτητα έργα. Η περιφερειακή έχει πάρα πολλές ανάγκες οι οποίες δεν θα σταματήσουν ποτέ. Καθημερινά υπάρχουν φθορές, ατυχήματα, ξηλώνονται μπάρες», σχολίασε ο κ. Αβραμίδης. «Υπάρχουν κάποιες ζημιές που πρέπει να αντιμετωπιστούν ενώ σκοπεύουμε να υλοποιήσουμε τη φωτεινή σήμανση για να ενημερώνονται οι οδηγοί πού να κατεθύνονται αν υπάρχει κυκλοφοριακή συμφόρηση», τόνισε.



Για τις εργασίες που ολοκληρώνονται μέχρι τα τέλη του χρόνου, α αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Δικτύων, υποστήριξε ότι τέτοιας κλίμακας έργα στην περιφερειακή «είχαν να γίνουν τουλάχιστον 10 χρόνια. Με έξι εκατομμύρια που καταφέρουμε να έχουμε στη διάθεση μας κάναμε εκτεταμένες αλλάγες».

Ο κ. Αβραμίδης επισήμανε ότι οι εργασίες που ειναι απαραίτητες για τη συντήρηση και επισκευή του οδικού δικτύου και ειδικά της περιφερειακής οδού είναι «πολλές περισσσότερες από αυτές που τα χρήματα μας επιτρέπουν να υλοποιήσουμε». 

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις