Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017

Ο Τραμπ «αδειάζει» τον ΥΠΕΞ του για τον Κιμ: Χάνεις το χρόνο σου με τον... πυραυλάνθρωπο!



Ο πρόεδρος Τραμπ είπε στον Αμερικανό ΥΠΕΞ Τίλερσον ότι χάνει τον χρόνο του, προσπαθώντας να διαπραγματευτεί με “τον μικρό πυραυλάνθρωπο” για την κρίση με την Βόρεια Κορέα.

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ έγραψε σε ανάρτησή του στο Twitter ότι είπε στον Αμερικανό υπουργό των Εξωτερικών, Ρεξ Τίλερσον ότι: “χάνει τον χρόνο του προσπαθώντας να διαπραγματευτεί με τον μικρό πυραυλάνθρωπο...,” στην κρίση με την Βόρεια Κορέα.

Τίλερσον: Εχουμε διαύλους επικοινωνίας με τον Κιμ

Μόλις χθες ο αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Ρεξ Τίλερσον είχε ανακοινώσει οτι οι ΗΠΑ έχουν «γραμμές επικοινωνίας» με τη Βόρεια Κορέα και «βολιδοσκοπούν» το καθεστώς όσον αφορά τη δυνατότητα διεξαγωγής συνομιλιών για το πυρηνικό πρόγραμμά του.

«Θέτουμε ερωτήσεις. Έχουμε γραμμές επικοινωνίας με την Πιονγκγιάνγκ, δεν είμαστε σε πλήρες σκοτάδι», διαβεβαίωσε ο Τίλερσον μιλώντας σε δημοσιογράφους στο Πεκίνο αφού έγινε δεκτός από τον κινέζο πρόεδρο Σι Τζινπίνγκ.

«Έχουμε δύο ή τρεις διαύλους ανοικτούς με την Πιονγκγιάνγκ (...) Μπορούμε να τους μιλησουμε, τους μιλάμε», τόνισε ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας.

Το καθεστώς του Κιμ Γιονγκ-Ουν φαίνεται διατεθειμένο να επιστρέψει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων; Ο Ρεξ Τίλερσον απάντησε: «Βολιδοσκοπούμε (τους συνομιλητές μας), συνεπώς δείξτε προσοχή».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!