Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017

Ανησυχία από τις κινήσεις του Κιμ Γιονγκ Ουν - Ετοιμάζει νέες πυρηνικές δοκιμές;

Ανησυχία από τις κινήσεις του Κιμ Γιονγκ Ουν - Ετοιμάζει νέες πυρηνικές δοκιμές;

Οι στρατιωτικοί της Νότιας Κορέας ανησυχούν ότι η Βόρεια Κορέα ενδέχεται να πραγματοποιήσει προκλήσεις στις 10 Οκτωβρίου, στην 72η επέτειο από την ίδρυση του κυβερνώντος Εργατικού Κόμματος της Βόρειας Κορέας

Δεν φαίνεται να ηρεμεί η κατάσταση στη Βόρεια Κορέα καθώς εντείνεται η ανησυχία ο Βορειοκορεάτης ηγέτης Κιμ Γιονγκ Ουν θα πραγματοποιήσει τις απειλές του και θα προχωρήσει σε νέες πυραυλικές δοκιμές. 


Το Reuters επικαλούμενο πηγές του Κορεατικού Συστήματος Τηλεοπτικών Μεταδόσεων (KBS) της Νότιας Κορέας, αναφέρει ότι αρκετοί βορειοκορεατικοί πύραυλοι μεταφέρθηκαν από πυραυλική εγκατάσταση παραγωγής διηπειρωτικών βαλλιστικών πυραύλων στην Πιονγιάνγκ.



Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, που επικαλείται ανώνυμη πηγή πληροφοριών, αξιωματούχοι των νοτιοκορεατικών και αμερικανικών υπηρεσιών πληροφοριών ανίχνευσαν πως οι πύραυλοι μεταφέρθηκαν από τον Κέντρο Έρευνας και Μελέτης πυρηνικού εξοπλισμού της Βόρειας Κορέας στο βόρειο τμήμα της Πιονγιάνγκ.



Η έκθεση του KBS υποθέτει ότι, εν μέσω κλιμακούμενων εντάσεων στο πυρηνικό πρόγραμμα της Πιονγιάνγκ, μια τέτοια εξέλιξη θα μπορούσε να σημαίνει ότι η Βόρεια Κορέα ετοιμάζεται να προχωρήσει σε πρόσθετες προκλητικές ενέργειες.

Ωστόσο, πηγή του Υπουργείου Άμυνας της Νότιας Κορέας δεν μπόρεσε να επιβεβαιώσει εάν υπήρξαν πράγματι ύποπτες ενέργειες στην περιοχή που αναφέρθηκε.

Οι στρατιωτικοί της Νότιας Κορέας ανησυχούν ότι η Βόρεια Κορέα ενδέχεται να πραγματοποιήσει προκλήσεις στις 10 Οκτωβρίου, στην 72η επέτειο από την ίδρυση του κυβερνώντος Εργατικού Κόμματος της Βόρειας Κορέας.







Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!