Στη Βουλή οι δύο δικογραφίες για Καμμένο και Noor1



Δύο δικογραφίες που αφορούν την υπόθεση του πλοίου Noor 1 με τα ναρκωτικά και τον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο διαβιβάστηκαν στη Βουλή από το υπουργείο Δικαιοσύνης.

Η πρώτη αφορά μήνυση του εκδότη των Παραπολιτικών Γιάννη Κουρτάκη κατά του υπουργού Άμυνας, ενώ η δεύτερη αφορά μήνυση του ισοβίτη Γιαννουσάκη κατά πολιτικών προσώπων για την ίδια υπόθεση.

Υπενθυμίζεται ότι στις 25 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί στην Ολομέλεια της Βουλής η συζήτηση για την Εξεταστική Επιτροπή που έχει ζητήσει η ΝΔ για την υπόθεση.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις