Μια ελληνική μπύρα στις καλύτερες του κόσμου (φωτο)



Μία νέα μπύρα, που έχει παρουσία μόνο ενός έτους, και μόνο στην Πάρο κατάφερε να αποσπάσει το πρώτο αστέρι που λαμβάνει ελληνική μπύρα στα βραβεία Great Taste.

Πρόκειται για την μπύρα 56 Isles Pilsner της Μικροζυθοποιίας Πάρου η οποία κατάφερε να διακριθεί ανάμεσα σε συνολικά 12.366 προϊόντα που συμμετείχαν.


Με 500 από τους πιο έμπειρους ουρανίσκους που ανήκουν σε κριτικούς τροφίμων, σεφ, μάγειρες, εστιάτορες και παραγωγούς καθώς και πλήθος food editors η Great Taste Awards αναγνωρίζεται ευρέως ως το πιο σημαντικό σύστημα διαπίστευσης τροφίμων για μικρές παραγωγές, καθώς και ειδικά προϊόντα μεγάλων εταιρειών διατροφής. Δεν είναι λίγες οι ελληνικές εταιρείες που με “διαβατήριο” μία διάκριση στον συγκεκριμένο διαγωνισμό κατάφεραν να εισέλθουν σε αλυσίδες της διεθνούς αγοράς.



Οι κριτές της Great Taste δοκιμάζουν χωρίς να γνωρίζουν το προϊόν. Είτε πρόκειται για μπύρα, μπισκότα ή καφέ σε όλα τα προϊόντα αφαιρείται η συσκευασία πριν την γευσιγνωσία. Στην συνέχεια τα δοκιμάζουν και αποφασίζουν ποια προϊόντα αξίζουν να βραβευθούν. Όπως προαναφέρθηκε συνολικά συμμετείχαν 12.366 υποψηφιότητες όμως ελάχιστοι ήταν αυτοί που κατάφεραν να φύγουν με μία διάκριση.



“Είμαστε υπερήφανοι που ένα ποιοτικό ελληνικό προϊόν κερδίζει διεθνή αναγνώριση. Στο πρώτο έτος παραγωγής μας και την πρώτη φορά που λαμβάνουμε μέρος σε ένα διαγωνισμό, πήραμε το πρώτο μας αστέρι! Γνωρίζαμε ότι είχαμε μία καλή μπύρα αλλά αυτό το σήμα τιμής, καθρεφτίζει την προσπάθεια και πάνω από όλα το πάθος που έχουμε επενδύσει στην δημιουργία της 56 Isles, είμαστε ενθουσιασμένοι!” δήλωσε ο Μαρίνος Αλεξάνδρου, συνιδρυτής της Μικροζυθοποιίας Πάρου.

Πηγή: news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις