ΣΥΡΙΖΑ: Εκκωφαντική η σιωπή του Κυριάκου Μητσοτάκη για τα δάνεια της ΝΔ

ΣΥΡΙΖΑ: Εκκωφαντική η σιωπή του Κυριάκου Μητσοτάκη για τα δάνεια της ΝΔ

«Οφείλει να δώσει, έστω και σήμερα, σαφείς και ξεκάθαρες απαντήσεις: επιχείρησε ή όχι να διαγράψει τα δάνεια της Ν.Δ.» ρωτά το κυβερνών κόμμα

Σφοδρή κριτική στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, ασκεί μέσω ανακοίνωσής του ο ΣΥΡΙΖΑ κάνοντας λόγο για «εκκωφαντική σιωπή» στο θέμα με τα απλήρωτα δάνεια της ΝΔ. 

Δείτε παρακάτω την πλήρη ανακοίνωση: 




«Η σιωπή του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, σχετικά με τα δάνεια του κόμματός του, είναι εκκωφαντική.

Δύο μέρες μετά το δημοσίευμα στον κυριακάτικο Τύπο σχετικά με παρασκηνιακές κινήσεις που φέρεται να έχει κάνει ο ίδιος ο πρόεδρος της Ν.Δ., προκειμένου να διαγραφούν τα δάνεια του κόμματός του, τα οποία ανέρχονται στα 200 εκατομμύρια ευρώ, και ακόμα δεν έχουμε λάβει κάποια απάντηση για το αληθές ή όχι του συγκεκριμένου δημοσιεύματος. 

Αντί να παίζει κρυφτό, όπως έκανε στη συνέντευξη τύπου στη ΔΕΘ την περασμένη Κυριακή, ο κ. Μητσοτάκης οφείλει να δώσει, έστω και σήμερα, σαφείς και ξεκάθαρες απαντήσεις: επιχείρησε ή όχι να διαγράψει τα δάνεια της Ν.Δ.; Με ποιο τρόπο σκοπεύει να χειριστεί τα χρέη του κόμματος του;»

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις