Η selfie που «κόστισε» 200.000 δολάρια!

Η selfie που «κόστισε» 200.000 δολάρια!

Μια τουρίστρια θέλησε να βγάλει μια selfie στην έκθεση τέχνης στο Lincoln Heights του Λος Άντζελες, όμως το γεγονός πως δεν κράτησε την ισορροπία της προκάλεσε ατύχημα αρκετά... δαπανηρό.

Η νεαρή μαθήτρια προσπάθησε να λυγίσει τα πόδια της για να βγάλει τη selfie που ήθελε μπροστά στο σωστό ύψος, ώστε να φαίνεται ένα από τα στέμματα που αφορούσε η έκθεση, ωστόσο δεν μπόρεσε να σταθεί όπως έπρεπε, πέφτωντας, σπρώχνοντας τον έναν πάγκο και προκαλώντας ντόμινο, έσπασε όλα τα ακριβά εκθέματα, των οποίων η αξία υπολογίζεται σε περίπου 200.000 δολάρια!

 Αμέσως έβαλε τα κλάματα, ειδικά όταν οι υπεύθυνοι του μουσείου της ζήτησαν τα στοιχεία της! Πάντως, η εκπρόσωπος Τύπου ανέφερε πως τελικά δεν θα κινούνταν νομικά εναντίον της για αποζημίωση, αφού αναγνώρισαν το λάθος της, καθώς επίσης και το γεγονός πως πρόκειται για μαθήτρια.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις