Σάββατο 15 Ιουλίου 2017

Έρευνα: Ποιος εργασιακός κλάδος πληρώνει καλύτερα στην Ελλάδα;



Η έκδοση HR Trends Survey για το 2017, αποτελεί τη μαζικότερη σε συμμετοχή έρευνας της Randstad Ελλάδος από τα 6 χρόνια διεξαγωγής της. Συγκεκριμένα, από τον Δεκέμβριο του 2016 μέχρι και τον Μάρτιο του 2017, οι Σύμβουλοι της Randstad πραγματοποίησαν 460 συνεντεύξεις σε υψηλόβαθμα στελέχη της ελληνικής επιχειρηματικής κοινότητας.

Στόχος της έρευνας είναι η συλλογή των τάσεων στον κλάδο του Ανθρώπινου Δυναμικού καθώς και των μισθών ανά επαγγελματικό προφίλ.

H παρούσα έρευνα συμπεριλαμβάνει το εύρος μισθών για τις βασικότερες θέσεις στους κλάδους των Πωλήσεων & Μάρκετινγκ, Οικονομικών & Λογιστικής, Τεχνολογίας, στον κλάδο των Μηχανικών, της Διοικητής Υποστήριξης, της Φαρμακευτικής, τα Νομικά και της Εξυπηρέτησης Πελατών. Ενδεικτικά αναφέρουμε τους παρακάτω μισθούς, ανά χαμηλότερη και υψηλότερη τιμή:



Πηγή: fortunegreece.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!