Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017

Πάνω από 100 μετανάστες έφτασαν στα νησιά του βορείου Αιγαίου σε δύο ημέρες

Πάνω από 100 μετανάστες έφτασαν στα νησιά του βορείου Αιγαίου σε δύο ημέρες

Ειδικότερα, στη Λέσβο πέρασαν 61 άτομα, στη Σάμο 47 ενώ στη Χίο οι ροές ήταν μηδενικές

Τα νησιά του βορείου Αιγαίου πέρασαν 108 νέοι πρόσφυγες καιμετανάστες, το τελευταίο 48ωρο, από το πρωί της περασμένης Δευτέρας έως την Τετάρτη το πρωί.

Ειδικότερα, στη Λέσβο πέρασαν 61 άτομα, στη Σάμο 47 ενώ στη Χίο οι ροές ήταν μηδενικές.

Σύμφωνα με τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση βορείου Αιγαίου στα νησιά σήμερα βρίσκονται συνολικά 9.914 άτομα που έχουν αιτηθεί ασύλου (9.170 τη 1η Ιουνίου). Από αυτούς 4.310 στη Λέσβο (3.182 την 1η Ιουνίου), 3.471 στη Χίο (3.953 την 1η Ιουνίου) και 2.127 στη Σάμο (2.033 την 1η Ιουνίου).

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!