Σάββατο 10 Ιουνίου 2017

Η KIA ετοιμάζει νέο crossover

Η KIA ετοιμάζει νέο crossover

Η κατηγορία των compact crossover είναι άκρως ανταγωνιστική και η Kia Motors δηλώνει έτοιμη να λανσάρει στην αγορά το αντίπαλο δέος των C-HR και Juke αλλά και… ξαδερφάκι του Hyundai Kona! Το όνομά του θα είναι Stonic και ήδη μοιράστηκε με τον κόσμο τα πρώτα επίσημα σχέδια αυτού!

Το νέο μικρό crossover της κορεάτικης μάρκας αναμένεται να βγει στις αγορές το Φθινόπωρο και παρότι είναι σαφές πως πάντα οι πρώτες εικόνες και οι πρωτότυπες μορφές διαφέρουν από τις πιο… γήινες εκδόσεις παραγωγής, μας προδιαθέτει για κάτι πολύ ενδιαφέρον! Η κουπέ κλίση της οροφής, οι μεγάλοι θόλοι των τεράστιων τροχών, το σμιλεμένο αμάξωμα με τα έντονα νεύρα τόσο στο καπό όσο και στο πλάι, οι ακροβολισμένες απολήξεις της εξάτμισης, είναι μερικά από αυτά. Διακρίνονται επίσης τα προστατευτικά περιμετρικά, που καταδεικνύουν και τον σπορ χαρακτήρα του Stonic. Από το εσωτερικό η Kia δεν μοιράστηκε κάποιο σκίτσο, αν και έκανε λόγο για «ευρωπαϊκού σχεδιασμού» προσανατολισμό. Οι Κορεάτες θα ποντάρουν πολλά στο κομμάτι της συνδεσιμότητας και των τεχνολογιών που θα επιτρέπουν στους επιβάτες να εκμεταλλεύονται στο έπακρο το χρόνο που ξοδεύουν στο δρόμο. 

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!