Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

Δεν τον εξυπηρετούσαν σε δημόσια υπηρεσία και τους πέταξε 100 κοριούς!

Δεν τον εξυπηρετούσαν σε δημόσια υπηρεσία και τους πέταξε 100 κοριούς! (pics & vid)

Πόσες φορές έχετε νιώσει απόγνωση σε κάποια δημόσια υπηρεσία; Φανταστείτε σε τι σημείο βρέθηκε αυτός ο άνδρας για να πετάξει στον υπάλληλο τουλάχιστον 100 κοριούς!

Γραφειοκρατία, ταλαιπωρία, νεύρα. Όλοι τα έχουμε περάσει στο ελληνικό δημόσιο! Κι αυτός ο τύπος «τρελάθηκε» επειδή τον αγνοούσαν σε δημόσια υπηρεσία των Ηνωμένων Πολιτειών κι έτσι αποφάσισε να τους μεταφέρει το πρόβλημά του!

Τι έκανε λοιπόν; Πέταξε στο γκισέ του υπαλλήλου ένα βάζο με περισσότερους από 100 κοριούς και φώναξε: «Τώρα είναι και δικό σου πρόβλημα»!

Το συγκεκριμένο είδος αναπτύσσεται στα κρεβάτια και τρέφεται με ανθρώπινο αίμα κι αυτός ο απελπισμένος άνδρας ζήτησε βοήθεια, αφού αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα στο διαμέρισμά του: 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!