Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

Ford Fiesta ST: Baby... BOOM

Ford Fiesta ST: Baby... BOOM

Κάνοντας την πρώτη της εμφάνιση πριν από το παγκόσμιο δημόσιο ντεμπούτο στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, η επόμενη γενιά Fiesta STθα αποδίδει 200 ίππους και ροπή 290Nm...

H Ford μας αποκαλύπτει στο Σαλόνι αυτοκινήτου την κορυφαία έκδοση της νέας γενιάς του Fiesta. Το ST εξοπλίζεται πλέον με 1.500άρι τούρμπο μοτέρ ισχύος 200 ίππων. 

Η τρίτη γενιάFiesta ST θα είναι το πρώτο μοντέλο της Ford Performanceμε τρικύλινδρο κινητήρα και το πρώτο Fiesta STμε διάθεσιμα προφίλ οδήγησης(Drive Modes) – που θα επιτρέπουν τη διαμόρφωση των συστημάτων μετάδοσης, διεύθυνσης και ευστάθειας σε ρυθμίσεις Normal, SportκαιTrack. 



Κάνοντας την πρώτη της εμφάνιση πριν από το παγκόσμιο δημόσιο ντεμπούτο στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, η επόμενη γενιά Fiesta STθα αποδίδει 200 ίππους και ροπή 290Nm, με επιτάχυνση 0-100 km/hσε 6,7 sec. 

Η επόμενη γενιά Fiesta STπου θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2018 σε τρίθυρες και πεντάθυρες εκδόσεις και θα προσφέρεται με πολλές επιλογές εξατομίκευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!