Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

Το Facebook στο κινητό σας ενδέχεται να σταματήσει να λειτουργεί. Τι πρέπει να κάνετε

Το Facebook στο κινητό σας ενδέχεται να σταματήσει να λειτουργεί. Τι πρέπει να κάνετε

Μέχρι το τέλος του Μαρτίου, η εφαρμογή του Facebook και του Messenger στο κινητό σας τηλέφωνο ενδέχεται να σταματήσει να λειτουργεί οριστικά.
 
Συγκεκριμένα, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι σταματά την υποστήριξη ορισμένων παλιότερων εκδόσεων της εφαρμογής και του Messenger για συσκευές Android: αναλυτικά, σταματά την υποστήριξη της έκδοσης 55 για την εφαρμογή του Facebook και της έκδοσης 10 του Messenger, καθώς και συνολικά την υποστήριξη της εφαρμογής για τηλέφωνα με λειτουργικό Windows Phone.
 
Η εταιρεία δικαιολόγησε την απόφασή της λέγοντας ότι «οι παλιότερες εκδόσεις των εφαρμογών μερικές φορές δεν λειτουργούν καθόλου ή δεν προσφέρουν την εμπειρία που θέλουμε στους χρήστες μας».
 
Αν το κινητό σας δεν μπορεί να αναβαθμίσει την εφαρμογή σε νεώτερη έκδοση, τότε έχετε μόνο δύο λύσεις: ή να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Facebook Lite, η οποία είναι μια πιο ελαφριά εκδοχή του Facebook ή να μπαίνετε στο δηλοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης μέσω του φυλλομετρητή (browser) στη διεύθυνση www.facebook.com.
topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!