Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας: Κίνδυνος διαρροής αερίου σε κουζίνες Bosch και Pitsos

Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας: Κίνδυνος διαρροής αερίου σε κουζίνες Bosch και Pitsos

Σύμφωνα με την ΓΓΒ, τα συγκεκριμένα προϊόντα ενδέχεται να παρουσιάζουν βλάβη στο εξάρτημα σύνδεσης αερίου - Μπορεί να προκληθεί διαρροή αερίου, ενώ, σε εξαιρετικά σπάνιες περιπτώσεις, ενδεχομένως υπάρχει κίνδυνος έκρηξης

Για κίνδυνο διαρροής αερίου από κουζίνες των εταιρειών Bosch και Pitsos προειδοποιεί η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας και καλεί τους καταναλωτές που έχουν αγοράσει συσκευές που έχουν κατασκευαστεί από το 2006 έως το 2011 να ελέγξουν αν η συσκευή τους περιλαμβάνεται στις προβληματικές.

Σύμφωνα με την ΓΓΒ, τα συγκεκριμένα προϊόντα ενδέχεται να παρουσιάζουν βλάβη στο εξάρτημα σύνδεσης αερίου. Κατά συνέπεια, μπορεί να προκληθεί διαρροή αερίου, ενώ, σε εξαιρετικά σπάνιες περιπτώσεις, ενδεχομένως υπάρχει κίνδυνος έκρηξης.

Οι κάτοχοι ελεύθερων κουζινών αερίου των εταιρειών Bosch και Pitsos μπορούν να ελέγξουν αν η συσκευή τους έχει πρόβλημα καλώντας στο 18182 ή να ελέγξουν τα σχετικά στοιχεία της συσκευής τους στο www.gascookingsafety.com

Για την αποφυγή κινδύνου, οι κάτοχοι επηρεαζόμενων συσκευών θα πρέπει να απενεργοποιήσουν την παροχή αερίου στη συσκευή και να μην την χρησιμοποιήσουν έως ότου αντικατασταθεί το εξάρτημα σύνδεσης αερίου.

Σε κάθε κάτοχο επηρεαζόμενης συσκευής θα γίνει δωρεάν αντικατάσταση του εξαρτήματος σύνδεσης από εξουσιοδοτημένο τεχνικό του service στην κατοικία του κατόχου.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!