Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

Αποκάλυψη: Ερχεται το... αγροτικό της BMW

Η ΒΜW ετοιμάζει pick up
Στέλεχος της BMW αποκαλύπτει ότι η εταιρεία εργάζεται πάνω σε ένα νέο pick up, το οποίο θα πάρει το δρόμο της παραγωγής σε δύο χρόνια από σήμερα.
Eπιμέλεια: Κώστας Φούζας (kf@newsauto.gr)
Όπως μπορούμε από την ηλεκτρονικά επεξεργασμένη κατασκοπευτική φωτογραφία, το pick up της BMW θα έχει μια αρκετά μυώδη σχεδίαση, με το εμπρόσθιο τμήμα του να παραπέμπει σε αυτό της επόμενης X5 που ετοιμάζεται από την εταιρεία. Οι γραμμές της καμπίνας έχουν στρογγυλέψει ελαφρώς, τα πλαϊνά παράθυρα είναι μικρότερα σε μέγεθος, ενώ στο πίσω μέρος έχει τοποθετηθεί φυσικά η απαραίτητη καρότσα. Το τελικό αποτέλεσμα δείχνει μέσα στα πλαίσια των αυτοκινήτων της βαυαρικής φίρμας και είναι αρκετά ενδιαφέρον.
Αν και δεν υπάρχουν περισσότερα στοιχεία για το συγκεκριμένο project, πληροφορίες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο αναφέρουν ότι εκτός των Supra & Z5, η ΒΜW θα συνεργαστεί ξανά με την Toyota για το νέο της pick up, το οποίο θα βασιστεί σε μεγάλο βαθμό στο Hilux (πλαίσιο, αναρτήσεις κλπ), έχοντας όμως ξεχωριστά μηχανικά σύνολα.
Χρονικά το λανσάρισμα του μοντέλου υπολογίζεται μέσα στο 2019.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!