Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017

Σύνοδος Κορυφής ΕΕ: Περαιτέρω βοήθεια στην Ελλάδα για το προσφυγικό προανήγγειλε η Μέρκελ

Σύνοδος Κορυφής ΕΕ: Περαιτέρω βοήθεια στην Ελλάδα για το προσφυγικό προανήγγειλε η Μέρκελ

«Δεν έχουμε φθάσει ακόμη σε μια σταθερή κατάσταση στο μεταναστευτικό» είπε η καγκελάριος, η οποία νωρίτερα σήμερα είχε χαρακτηρίσει «διόλου ικανοποιητική» την κατάσταση των προσφύγων στα ελληνικά νησιά

Στο μεταναστευτικό και στην οικονομική κατάσταση της ΕΕ αναφέρθηκε η Γερμανίδα καγκελάριος Άγγελα Μέρκελ μετά την σύνοδο κορυφής στις Βρυξέλλες.

Θα δώσουμε περαιτέρω βοήθεια στην Ελλάδα ανέφερε η κ. Μέρκελ διότι όπως είπε και ο Έλληνας πρωθυπουργός η Ελλάδα χρειάζεται περαιτέρω υποστήριξη στο προσφυγικό. Προχωράμε σιγά σιγά ανέφερε η Γερμανίδα καγκελάριος αλλά δεν έχουμε φθάσει ακόμη σε μια σταθερή κατάσταση στο μεταναστευτικό.

Η κ. Μέρκελ μίλησε και για την ανάγκη ενός νέου ευρωπαϊκού συστήματος παροχής ασύλου και με το ζήτημα αυτό ασχολούνται οι υπουργοί Εσωτερικών της ΕΕ . Για την οικονομική κατάσταση ανέφερε πως ενημερώθηκαν από τον επικεφαλής της ΕΚΤ Μάριο Ντράγκι ότι σε όλα τα ευρωπαϊκά κράτη υπάρχει ανάπτυξη και πως υπάρχει η ανάγκη για περαιτέρω διαρθρωτικές αλλαγές. 

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!