Κυριακή 12 Μαρτίου 2017

Νέες απειλές Τσαβούσογλου: Ακυρώνεται η συμφωνία για το προσφυγικό, χωρίς βίζα για τους Τούρκους

Νέες απειλές Τσαβούσογλου: Ακυρώνεται η συμφωνία για το προσφυγικό, χωρίς βίζα για τους Τούρκους

Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου προειδοποίησε σήμερα ότι οι συμφωνίες της Άγκυρας με την Ευρωπαϊκή Ένωση, περιλαμβανομένης της συμφωνίας για τον περιορισμό της εισροής προσφύγων και μεταναστών στην Ευρώπη, θα τεθούν σε κίνδυνο, αν η Ένωση δεν προχωρήσει στην απελευθέρωση της παροχής αδειών εισόδου για τους Τούρκους.
Μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο CNN-Turk ο Τσαβούσογλου εξήγησε ότι η χώρα του θα παρουσιάσει ένα τελικό κείμενο στην ΕΕ "και είτε θα ακυρωθούν όλα, περιλαμβανομένης της απελευθέρωσης της παροχής αδειών εισόδου και της συμφωνίας για το μεταναστευτικό, είτε θα εφαρμοστούν όλα".
Η Τουρκία και η ΕΕ συμφώνησαν πέρυσι σε μια συμφωνία για τον περιορισμό της ροής των προσφύγων και των μεταναστών που περνούν στην Ευρώπη από την Τουρκία, με αντάλλαγμα την παροχή δισεκατομμυρίων ευρώ σε βοήθεια στην Άγκυρα και την άρση των απαιτήσεων για την έκδοση αδειών εισόδου για τους Τούρκους πολίτες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!