Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

Η άγνωστη εμπλοκή στα Ίμια και τα 16 οπλισμένα F-16

Η άγνωστη εμπλοκή στα Ίμια και τα 16 οπλισμένα F-16
«Νύχτες πολέμου» στο Αιγαίο, αλλά και στην Αθήνα! Οι ελληνοτουρκικές σχέσεις απέχουν ένα βήμα από την κλιμάκωση που μπορεί να οδηγήσει σε «θερμή στρατιωτική αντιπαράθεση». Και αυτό το βήμα κάποιες νύχτες λίγο έλειψε να γίνει. Η Realnews αποκαλύπτει το πιο σοβαρό από τα επεισόδια που κινητοποίησαν την ελληνική πλευρά σε διπλωματικό αλλά και σε στρατιωτικό επίπεδο. Σε αυτό το επεισόδιο μάλιστα ενεπλάκη και η αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα.
Το βράδυ της 21ης Φεβρουαρίου οι πληροφορίες που έφταναν στο Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων από την περιοχή των Ιμίων ήταν πολύ ανησυχητικές. Μία τουρκική ακτοφυλακίδα έπλεε διαρκώς μεταξύ Καλολίμνου και Ιμίων. Ενα φουσκωτό των τουρκικών ειδικών δυνάμεων βρισκόταν μεταξύ τουρκικών παραλίων και Ιμίων. Και ένα ακόμη σκάφος της τουρκικής ακτοφυλακής έπλεε διαρκώς γύρω από τις βραχονησίδες, παρακολουθούμενο από το ελληνικό Λιμενικό.
Πατήστε εδώκαι διαβάστε το δημοσίευμα της Realnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!