Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017

Αλβανοί είχαν στήσει δίκτυο διακίνησης ναρκωτικών σε Σέρρες και Θεσσαλονίκη

Αλβανοί είχαν στήσει δίκτυο διακίνησης ναρκωτικών σε Σέρρες και Θεσσαλονίκη

Η αστυνομία ακολούθησε έναν νεαρό, ο οποίος παραλάμβανε το «εμπόρευμα» από δύο ομοεθνείς του

Η ευρύτερη περιοχή των Σερρών αποτελούσε το πεδίο δράσης ενός νεαρού Αλβανού που παραλάμβανε μεγάλες ποσότητες χασίς από δυο ομοεθνείς του στην Θεσσαλονίκη για να τις διακινήσει εκεί. Οι άνδρες της τοπικής Δίωξης Ναρκωτικών ακολούθησαν τα ίχνη και κατάφεραν να τον βάλουν στο χέρι μαζί με τους προμηθευτές.

Αρχικά, εντόπισαν τον 27χρονο αλλοδαπό με το όχημα που επέβαινε σε μια περιοχή της Θεσσαλονίκης και τον ακινητοποίησαν. Κατά την έρευνα που έκανε ο εκπαιδευμένος σκύλος ανιχνευτής στο αυτοκίνητο, βρέθηκαν τέσσερις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους τριών κιλών και 63 γραμμαρίων και ο νεαρός συνελήφθη.

Στην προανάκριση αποκαλύφθηκε η ταυτότητα των προμηθευτών του, ενός 28χρονου και ενός 47χρονου, οι οποίοι εντοπίστηκαν λίγο αργότερα, συνελήφθησαν και στο σπίτι του πρώτου κατασχέθηκε άλλη μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 50 γραμμαρίων και συνελήφθη και ο 24χρονος αδελφός του. Πάνω στους δράστες κατασχέθηκαν οκτώ κινητά και 535 ευρώ και ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης τους άσκησε δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!