Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

Μετέφεραν πεζή 121 κιλά χασίς από την Αλβανία

Μετέφεραν πεζή 121 κιλά χασίς από την Αλβανία

Οι αλλοδαποί εντοπίστηκαν να κινούνται στην δασική περιοχή του Βατοχωρίου Φλώρινας, ακινητοποιήθηκαν και συνελήφθησαν, όταν στα σακ βουαγιάζ που μετέφεραν βρέθηκαν 100 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη

Βγήκε ο ήλιος και αποκαλύφθηκε η... απόπειρα μεταφοράς μεγάλου φορτίου χασίς από την Αλβανία σε περιοχή της Φλώρινας! Το φως της μέρας βοήθησε τους αστυνομικούς του τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής να εντοπίσουν τους τέσσερις Αλβανούς που πέρασαν πεζή τα σύνορα μεταφέροντας επτά ταξιδιωτικούς σάκους με ναρκωτικά.

Οι αλλοδαποί ηλικίας 21, 26, 31 και 46 χρόνων εντοπίστηκαν να κινούνται στην δασική περιοχή του Βατοχωρίου Φλώρινας, ακινητοποιήθηκαν και συνελήφθησαν, όταν στα σακ βουαγιάζ που μετέφεραν βρέθηκαν 100 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 121 κιλών και 88 γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν μαζί με τρία κινητά τα οποία είχαν μαζί τους.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς που τους άσκησε δίωξη για εισαγωγή, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών στο εσωτερικό της χώρας με σκοπό τη διακίνηση, ενώ σε βάρος του 31χρονου διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Α΄Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών. 

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!