Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017

Φωτογραφίες από τον οπλισμό που βρέθηκε στο σπίτι της Ρούπα

Φωτογραφίες από τον οπλισμό που βρέθηκε στο σπίτι της Ρούπα

Φωτογραφίες των όπλων, των χειροβομβίδων και άλλων αντικειμένων που βρέθηκαν από την Αντιτρομοκρατική στο σπίτι της 48χρονης δημοσιοποιήθηκαν από την ΕΛΑΣ

Καλάσνικοφ, πιστόλια, χειροβομβίδες περιλαμβάνονται στα αντικείμενα που εντοπίσθηκαν και κατασχέθηκαν στο σπίτι της καταδικασμένης για συμμετοχή στον Επαναστατικό Αγώνα, Πόλας Ρούπα. Εκτός από τα όπλα, τις σφαίρες και τους γεμιστήρες βρέθηκαν χρήματα που κατά την Αστυνομία προέρχονται από ληστείες που είχε διαπράξει στο διάστημα που παρέμενε δραπέτις. 

Σημειώνεται, ότι επιπλέον, στο σπίτι της βρέθηκε και κατασχέθηκεπλήθος σημειώσεων που βρίσκονται στο μικροσκόπιο της Αντιτρομοκρατικής, η οποία προσπαθεί να τις αποκωδικοποιήσει για να χαρτογραφήσει τόσο τα σχέδια της 48χρονης, όσο και να εντοπίσει πιθανούς συνεργούς της στην τρομοκρατία.













Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!