Ένα βήμα πριν την πτώχευση η εταιρεία «ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ»

Τίτλους τέλους στο σχέδιο εξαγοράς των σούπερ μάρκετ ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ βάζει η αλυσίδα MARKET IN, η οποία μάλιστα καλεί τους προμηθευτές να σταματήσουν την τροφοδοσία των 35 καταστημάτων της πρώτης στο πλαίσιο της μεταξύ τους συνεργασίας franchising.
Μετά από αυτή την αρνητική εξέλιξη ο κλοιός της πτώχευσης σφίγγει για την ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ, που όπως αποκάλυψε στη «Ναυτεμπορική» ο ιδιοκτήτης της Θεόδωρος Καρυπίδης, εξετάζει την εκ νέου προσφυγή, σε διάστημα ενός μήνα, στη διαδικασία εξυγίανσης του άρθρου 106, σε μία ύστατη προσπάθεια για τη διάσωση της εταιρείας.
Ο κ. Καρυπίδης αποδίδει τις ευθύνες για την αρνητική εξέλιξη στον γενικό γραμματέα του υπουργείου Εργασίας Ανδρέα Νεφελούδη, αλλά και στα σωματεία των εργαζομένων. Αξίζει να σημειωθεί ότι η MARKET IN φέρεται να είχε θέσει ως προϋποθέσεις για την εξαγορά της ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ αφενός «κούρεμα» του 50% των οφειλόμενων δεδουλευμένων στους εργαζόμενους και αφετέρου μείωση των μισθών τους κατά 20%- πρόταση που απορρίφθηκε από τους τελευταίους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις