Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

Δ. Θεσσαλονίκης: Έκαναν έκτακτη σύσκεψη για το χιονιά και... έκοψαν βασιλόπιτα!

Με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας θεώρησε ο Γιάννης Μπουτάρης ότι έπρεπε να πλαισιώσει την έκτακτη συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής, την οποία συγκάλεσε χθες το μεσημέρι, ώστε να αποτιμηθεί η κατάσταση που διαμορφώθηκε στην πόλη από τον χιονιά και τις παγωμένες αλατιέρες του δήμου Θεσσαλονίκης.
Στη συνάντηση, πέραν των αντιδημάρχων, του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου και του γενικού γραμματέα του δήμου, που συμμετέχουν στην εκτελεστική επιτροπή, κλήθηκαν και οι εντεταλμένοι δημοτικοί σύμβουλοι του δήμου Θεσσαλονίκης.
Οι ευθύνες για την ταλαιπωρία που υπέστησαν οι Θεσσαλονικείς θα αναζητηθούν στο πλαίσιο ΕΔΕ, που θα διενεργηθεί για τον σκοπό αυτό.
Το φλουρί της πρωτοχρονιάτικης πίτας, πάντως, έπεσε στην αντιδήμαρχο Οικονομικών Γιούλη Ρανέλλα και στον εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο για θέματα Παιδείας Ανέστη Τελίδη.
Πηγή: makthes.gr – Ρεπορταζ: Βαρβάρα Ζούκα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!