Φάκελοι εφαρμογών στο Start Menu των Windows 10



Η Microsoft θα φέρει ένα από τα πιο χρήσιμα χαρακτηριστικά του mobile λειτουργικού της στο desktop.

Ένα από τα χρησιμότερα χαρακτηριστικά των Windows 10 Mobile [αλλά και των Windows Phone 8.1] είναι η δυνατότητα δημιουργίας φακέλων εφαρμογών στην οθόνη έναρξης. Η Microsoft φαίνεται ότι θα φέρει το εν λόγω χαρακτηριστικό και στη desktop εκδοχή του λειτουργικού συστήματος, πιθανότατα μέσω του Creators Update που αναμένεται να διατεθεί στους Windows Insiders μέσα στον Ιανουάριο και να κυκλοφορήσει επίσημα μέχρι τον Μάρτιο του 2017.




Ουσιαστικά, με την κίνηση αυτή η εταιρεία θα επιχειρήσει να προωθήσει ακόμα περισσότερο την ενοποίηση του οικοσυστήματος της, κάτι που κρίνεται απόλυτα λογικό και αναμενόμενο, δεδομένου του ότι τα Windows 10 συναντώνται πλέον σε όλο και περισσότερες υβριδικές φορητές συσκευές, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο ως laptops, όσο και ως tablets.

Στην παρακάτω εικόνα μπορείτε να δείτε πως περίπου θα λειτουργεί το συγκεκριμένο feature στο Start Menu των Windows 10:



Πηγή: e-pcmag.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις