Ταυτοποίησαν τον... βαρκάρη της σπείρας ναρκωτικών

Ταυτοποίησαν τον... βαρκάρη της σπείρας ναρκωτικών

Πρόκειται για έναν 55χρονο Έλληνα που μετέφερε τα ναρκωτικά μέσω θαλάσσης με μια βάρκα τύπου πλάβα με εξωλέμβια μηχανή

Τον... περαματάρη της πολυεθνικής εγκληματικής οργάνωσης που είχε αναλάβει να μεταφέρει με τη βάρκα του μεγάλες ποσότητες χασίς από την Ελλάδα προς την Τουρκία και ηρωίνης στο… αντίστροφο δρομολόγιο, ταυτοποίησαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης.

Πρόκειται για έναν 55χρονο Έλληνα που μετέφερε τα ναρκωτικά μέσω θαλάσσης με μια βάρκα τύπου πλάβα με εξωλέμβια μηχανή, η οποία κατασχέθηκε μαζί με ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο, 2.000 ευρώ και πέντε κινητά με δέκα κάρτες sim. Ωστόσο, ο “βαρκάρης της σπείρας δεν συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά που υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.

Στις 9 Σεπτεμβρίου, οι αστυνομικοί είχαν συλλάβει σε ένα χωράφι σε αγροτική περιοχή της Αλεξανδρούπολης το 59χρονο Έλληνα ιδιοκτήτη και μία 34χρονη Ρωσίδα οι οποίοι είχαν κρύψει 99 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 113 κιλών. Ο δράστης ομολόγησε ότι τις είχε παραλάβει από Αλβανούς που τις είχαν εισάγει από την πατρίδα τους και του το είχαν δώσει για να το εξάγει στην Τουρκία. 

Αφού περνούσε τον Έβρο με τη βάρκα του 55ψρονου μαζί με τη Ρωσίδα, θα παρέδιδε το χασίς στο τουρκικό έδαφος σε Τούρκους μέλη του κυκλώματος από τους οποίους θα παραλάμβανε ως αντάλλαγμα μεγάλη ποσότητα ηρωίνης βάρους τουλάχιστον πέντε κιλών και, αφού κρατούσε ένα μέρος, θα παρέδιδε την υπόλοιπη στους Αλβανούς συνεργούς του για να την διακινήσουν στη χώρα τους ή στο εξωτερικό. Σε βάρος του ζευγαριού είχε ασκηθεί δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά. 

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις