Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

Η ΓΣΕΕ καταγγέλλει την παράνομη και αντεργατική συμπεριφορά των ΚΤΕΛ Χαλκιδικής

Η ΓΣΕΕ καταγγέλλει την παράνομη και αντεργατική συμπεριφορά των ΚΤΕΛ Χαλκιδικής
Ακόμη μια ανακοίνωση με την οποία καταγγέλλει την «παράνομη και αντεργατική συμπεριφορά της εργοδοσίας των ΚΤΕΛ Χαλκιδικής» εξέδωσε η ΓΣΕΕ.
Η ΓΣΕΕ αναφέρεται στην ανακοίνωση στο γεγονός ότι «η εργοδοσία των συγκεκριμένων ΚΤΕΛ, παραβιάζοντας το νόμο απέλυσε αναιτιολόγητα και χωρίς αποζημίωση τον Πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων Παναγιώτη Πατουλιό με ξεκάθαρο και εμφανή στόχο τον εκφοβισμό των εργαζομένων».
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Η ΓΣΕΕ καταγγέλλει την παράνομη και αντεργατική συμπεριφορά των ΚΤΕΛ Χαλκιδικής που έρχεται να προστεθεί στην ανεξέλεγκτη δράση των εργοδοτών στα ΚΤΕΛ πολλών περιοχών της χώρας.
Η εργοδοσία των συγκεκριμένων ΚΤΕΛ, παραβιάζοντας το νόμο απέλυσε αναιτιολόγητα και χωρίς αποζημίωση τον Πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων Παναγιώτη Πατουλιό με ξεκάθαρο και εμφανή στόχο τον εκφοβισμό των εργαζομένων.
Η ΓΣΕΕ απαιτεί άμεσα την παρέμβαση των Συναρμόδιων Υπουργείων και των ελεγκτικών μηχανισμών του ΣΕΠΕ, ώστε να ανακληθεί η παράνομη απόλυση του συναδέλφου, να τηρηθεί ο νόμος που κατ΄επανάληψη καταστρατηγείται και να μπει οριστικό τέλος στην ασύδοτη συμπεριφορά των συγκεκριμένων εργοδοτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!