Επαφές του Τούρκου πρέσβη με Έλληνες επιχειρηματίες

Yaşar Halit Çevik

Ζητήθηκε από την Τουρκία η μείωση των δασμών για συγκεκριμένες κατηγορίες αγροτικών προϊόντων όπως φέτα, λάδι, κρασιά, τα οποία επιβαρύνονται με υψηλούς δασμούς

Επίσημη συνάντηση του Ελληνοτουρκικού Εμπορικού Επιμελητηρίου (ΕΤΕΕ) πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί, στο προσωπικό γραφείο του Πρέσβη της Τουρκίας κ. Yaşar Halit Çevik.

Από την πλευρά του επιμελητηρίου συμμετείχαν ο πρόεδρος του ΕΤΕΕ κ. Κουτσίκος Παναγιώτης, ο αντιπρόεδρος κ. Βεργίνης Ξενοφών και ο γενικός γραμματέας κ. Καλαμωτουσάκης Γεώργιος.

Στη συνάντηση, που διήρκεσε περίπου μια ώρα, συζητήθηκε η τρέχουσα πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα και στην Τουρκία καθώς και οι εμπορικές συνεργασίες μεταξύ των δυο χωρών.

Συγκεκριμένα, από την πλευρά του επιμελητηρίου, ζητήθηκε από την Τουρκία - μέσω του κ. Πρέσβη – η μείωση των δασμών για συγκεκριμένες κατηγορίες αγροτικών προϊόντων όπως φέτα, λάδι, κρασιά, τα οποία επιβαρύνονται με υψηλούς δασμούς.

Επίσης ζητήθηκε από τον κ. Πρέσβη όπως καταβάλει κάθε προσπάθεια για την αύξηση των τουρκικών επενδύσεων στην Ελλάδα

Η συζήτηση διεξήχθη σε φιλικό κλίμα, τα δε μέλη του επιμελητηρίου ευχήθηκαν στον κ. Πρέσβη καλή και παραγωγική διαμονή στην Ελλάδα. 

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις